Marcel Ciolacu: Un dans al uitării și disimulării
În lumina reflectoarelor politice, Marcel Ciolacu, premierul României și candidat la președinție, se joacă cu amintirile și disimulările. Un dans al uitării și disimulării, care ne dezvăluie un caracter dublu, un demnitar cu două fețe.
Amintiri din trecut: Supravegherea tehnica
În 2014, Marcel Ciolacu a fost subiectul unei supravegheri tehnice, în cadrul unui dosar penal instrumentat de DNA. Această informație a fost făcută publică de Romania TV în mai 2024, nu de către demnitarul în cauză. Un detaliu uitat sau disimulat?
Aspecte hilare și nepublicate
În acest joc jurnalistic, au fost expuse și unele aspecte hilare, dar nedezbătute public, trecute cu vederea de media națională. Oare de ce?
Analiza documentului judecătoresc
Documentul judecătoresc, semnat de judecătorul de drepturi și libertăți Valentin Horia Selaru, arată că Marcel Ciolacu a fost supus unei interceptări a comunicatiilor pentru o perioadă de 18 zile, în 2014. Oare ce se ascunde în spatele acestor interceptări?
Declarațiile lui Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu a comunicat pe subiectul dat jurnalistului Victor Ciutacu, afirmând că a avut tehnică audio video inclusiv în casă și că nu a fost niciodată interesat să asculte înregistrările. Oare de ce?
Confuzie și neînțelegeri în declarațiile publice
Declarațiile lui Marcel Ciolacu par confuze și contradictorii. Acesta susține că a fost supravegheat audio – video în casă, dar mandatul de supraveghere se referă doar la interceptarea comunicatiilor realizate prin telefonie mobilă. Oare de unde știe Marcel Ciolacu că a fost supravegheat audio – video în casă dacă nici măcar nu a fost interesat să asculte interceptările înregistrate în dosarul penal de referință?
Abuzuri și tăcerea celor implicați
În ciuda faptului că dosarul a fost clasat în 2018, niciunul dintre cei supuși restrângerilor de drepturi și libertăți în dosarul penal nu a ieșit public să comunice eventualele abuzuri comise împotriva lor. Oare de ce?
Concluzie: Necesitatea clarificării situației
Este necesară o clarificare urgentă a situației, pentru ca alegătorii să fie în cunoștință de cauză atunci când vor dori să introducă votul la urne în perioada următoare.